IZDELAVA SPLETNE STRANI, MAJHNA CENA ZA ODLIČNO STORITEV

NAROČNIK IZDELAVE SPLETNE STRANI: Dom-Pohištvo

Na kateri platformi narediti spletno stran?

Cena izdelave spletne strani ni odvisna samo od platforme na kateri bo spletna stran narejena, ampak je tudi odvisna od števila ur grafičnega dizajna. Pred leti je bila razširjena izdelava spletnih strani v joomli, dandanes se uporabljajo razni unikatni zaprtokodni sistemi ali pa odprto kodni sistemi. Načeloma svetujemo izdelavo spletne strani v Wordpressu, ki ima ogromno vtičnikov, možnosti nadgradnje in ga odlikuje izredna prijaznost do uporabnika. Cena izdelave spletne strani je na koncu dosti manjša, kot si marsikdo misli. Cilj ni da porabite ogromno budgeta za stran, cilj je s tem ko porabite veliko budgeta, da pridobite celoten nov vir povpraševanj in strank. V naše podjetje VSI.SI d.o.o ste vedno vabljeni, to se nahaja v BTCju, v Ljubljani. Izdelava spletne strani bo z nami učinkovita, ugodna in profesionalna.

Vsisi
 
Dom pohištvo

Potrebujete kvalitne izdelke za v vaš dom?

Podjetje Dom pohištvo Domžale nudi strankam vse za dom od pomivalnih korit, kuhinj , spalnic, posteljnih vložkov, in ostalega pohištva za dom. V prodajnem asortimaju imajo priznane proizvajalce pohištva, bele tehnike in spalnega programa. Prednost podjetja je v tem , da lahko izbira med različnimi idejami, ki jih ponujajo proizvajalci in izbira konkurenčne cene za izbrane izdelke.

 

Zakaj zaupati nam

Mi, v podjetju VSI.SI d.o.o se že več kot 15 let ukvarjamo z digitalnim marketingom. Izdelujemo spletne strani, v wordpressu ali v naših zaprtokodnih sistemih, naredimo vam spletno trgovino, uredimo optimizacijo, oglaševanje na Google ali socialnih omrežjih. Poskrbimo za vse, celoten digitalni marketing. Zaupajte nam in nas pokličite. Sprejeli vas bomo z nasmehom.

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

www.spletnidonos.si
www.internetni-marketing.si

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani SenseIzdelava spletne strani JarcIzdelava spletne strani DS InštrukcijeIzdelava spletne strani Ema bazeniIzdelava spletne strani IbloIzdelava spletne strani Rainbow

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.