Ste kdaj stopili v katero od dnevnih sob in pred seboj zagledali dih jemajočo kotno sedežno garnituro? Če ste pokimali, ste verjetno takoj pomislili na to, da bi tudi vi imeli takšno. Na njej vas je prevzelo prav vse – njen videz, barva, oblika in udobje. Morda vam je gostitelj zaupal še to, da se sedežna garnitura, na kateri sedite, lahko zvečer na preprost način prelevi v kakovostno ležišče.

Na poti domov ste morda premišljevali, da je tudi pri vas doma čas za nakup nove kotne sedežne garniture. Stara je že precej obrabljena, prav tako se ne ujema s pohištvom, ki ste ga v zadnjem času postavili v dnevno. Če sedežne še niste kupili, vas vabimo, da obiščete Mega Pohištvo – podjetje za prodajo vrhunskega pohištva v Pivki. V trgovini boste našli izjemne kose pohištva, prav tako tudi sedežne garniture vseh vrst in oblik.

Tri sedežne garniture na vrhu seznama top pohištva

Pred izbiro sedežne boste morali dobro premisliti, katero boste postavili v svoj dom. Seveda ni vse odvisno od vašega okusa, temveč tudi od velikosti prostora, kamor jo boste postavili. Če imate doma na razpolago manj prostora, je kotna sedežna garnitura odlična izbira. Sicer pa vam v nadaljevanju predstavljamo tri garniture, ki vam bodo zagotovo vzele dih.

1. Ambiental Agora – moderna in atraktivna

Kotna sedežna garnitura Ambiental Agora se ponaša z izjemno modernim in atraktivnim dizajnom. V spletni trgovini podjetja Mega Pohištvo si jo lahko ogledate že sedaj, zagotovo vas bo prevzela še njena belo-siva kombinacija, ki se lahko lepo poda v prav vsak dom.

Kotna sedežna garnitura Ambiental Agora
Ambiental Agora

Spodnji del sedežne garniture je izdelan iz umetnega usnja v beli barvi. Omogoča preprosto čiščenje. Zgornji del je oblečen v sivo tkanino, ki je prijetna že na otip. Če si jo boste izbrali, boste poleg dobili še 5 prikupnih okrasnih blazin, ki se bodo odlično ujemale s sedežno.

2. Polipol Bliss – udobna garnitura vrhunskega dizajna

Sedežna garnitura Bliss je nastala pod okriljem nemške blagovne znamke Polipol. Ponaša se z izjemnim udobjem in vrhunskim dizajnom. Posebnost garniture je po globini nastavljivo sedišče. To omogoča udobno sedenje ter sproščeno poležavanje.

Kotna sedežna garnitura Polipol Bliss
Polipol Bliss

Kotno garnituro Bliss lahko naročite v levi ali desni postavitvi, lahko ji dodajate še funkcije, na primer predal ali ležišče. Možnosti je veliko, končna odločitev pa je le vaša.

3. Polipol Triest Holiday Alu – garnitura z brezčasno obliko

Sedežna garnitura Triest vam ponuja brezčasno obliko in udobje ter kakovostno sedenje. Garnitura se ponaša z nekoliko tršim sedenjem, kar je za marsikaterega kupca pomemben dejavnik pri izbiri pohištva za sedenje.

Kotna sedežna garnitura Polipol Triest Holiday Alu
Polipol Triest Holiday Alu

Sicer pa je proizvajalec Polipol znan po tem, da na prodajna mesta postavlja klasične in kotne sedežne garniture, ki vam omogočajo, da jih lahko sestavljate po lastnih željah. Pri nekaterih vrstah tako lahko izbirate celo med več kot 90 elementi. To omogoča sestavo najrazličnejših oblik pohištva.

Dom pohištvo
Avtor

Lepo pozdravljeni na spletnem portalu, na katerem boste našli koristne nasvete v povezavi z urejanjem stanovanja. Naj vam pomagamo pri izbiri pohištva in ostale opreme, pri čiščenju, vzdrževanju, ogrevanju in prezračevanju.

Napiši komentar