Morda ste bili doslej vajeni o nalepkah poslušati bolj kot o pripomočkih za označevanje, a so lahko precej več kot to. Nalepke lahko uporabimo za dekoracijo, oglaševanje in tudi v druge namene. V zadnjih letih je postalo zelo priljubljeno okraševanje domačih sten z nalepkami.

Gre za posebne dekorativne nalepke, ki v vaš dom prinesejo dodatno 3D dimenzijo ali bolj umirjen ton. Lahko jih kombinirate v različnih barvah in oblikah, ali pa na steno nalepite izrezan citat, ki vam je še posebej pri srcu. In ne gre le za okraševanje sten. Nalepke lahko uporabite na različne načine.

Nalepke za avtomobile

Verjetno ob tem sprva pomislite na tiste okrasne nalepke, ki smo jih nekoč lepili na zadke svojih avtomobilov. Nekateri to počno še danes. Še posebej priljubljene pa so tiste, ki voznikom zadaj sporočajo, kdo se vozi v avtomobilu. Navadno gre za imena otrok in kakšen šaljiv pripis.

Smešna nalepka za avtomobil
Izbira nalepke za dekoracijo avtomobila: meja je zgolj vaša domišljija.

A pojdimo še korak dlje in oblepimo celotno vozilo. Seveda imamo v mislih reklamno brandiranje vozila. Lahko je avtomobil ali kombi. Tovrstne nalepke so lahko oblikovane za določen del vozila in natančno izrezane, da se povsem prilegajo linijam vozila. Seveda pa lahko vozilo tudi v celoti polepite.

Nalepke za izdelke

Nalepke seveda še kako prav pridejo v domači kuhinji, ko je potrebno označiti kozarce, v katere smo vložili določeno vrsto zelenjave ali sadja. Morda kakšno marmelado. Prav tako jih potrebujemo za posodice s hrano, ki gre v zamrzovanje.

Pa poglejmo še preko domačega praga. V trgovini ne boste našli izdelka brez nalepke. Vsaj tiste, na kateri je navedena deklaracija izdelka, morda tudi kakšni popusti. Nalepke so vsekakor še vedno precej v uporabi, pa čeprav morda nanje prav dostikrat ne pomislimo.

Meja je vaša domišljija

Sodobna tehnologija je tisk nalepk popeljala v povsem nove dimenzije. Prav nobene potrebe ni, da bi razmišljali zgolj o prej omenjenih nalepkah za na kozarce z marmelado. Z njihovo pomočjo lahko namreč v svoj dom pripeljete nekaj dodatne čarobnosti in pozitivne energije.

Tisk nalepk
S-GRAF zagotavlja kakovosten tisk nalepk: izberite dimenzijo nalepke, naložite svojo grafiko in oddajte naročilo.

Predstavljajte si čudovito silhueto drevesa, s katerega namesto ptic letijo rdeča srca. Ali pa simpatičen napis pod skodelico kave v kuhinji, ki vas bo opomnil, da si morate vzeti tudi nekaj časa zase. Da ne govorimo, kako veseli bodo tovrstnih nalepk vaši otroci. Seveda bodo namesto src in metuljev v njihovih sobah kraljevali njihovi izbrani junaki.

Različni motivi za različne priložnosti

Ne glede na to, za kaj točno potrebujete nalepke – za oglaševanje, brandiranje službenega avtomobila, okraševanje, ali zgolj za zabavo – boste do unikatnih nalepk lahko prišli s pomočjo podjetja S-GRAF d.o.o. Tam vam bodo znali svetovati, vam pomagali pri oblikovanju in za vas izdelali zares popolne nalepke. Menite, da je vaša dnevna soba nekoliko dolgočasna? Nič več!

Zamislite si vsebino in že v nekaj dneh lahko prostor popolnoma spremenite, ne da bi pri tem porabili kapljico barve ali se mučili s pleskanjem sten. Morda pa potrebujete večje serije enakih nalepk. Za označevanje izdelkov, morda kot popestritev mobilnih telefonov ali kaj podobnega. Kot rečeno, meja bo zgolj vaša domišljija, rešitev pa vaša najboljša ideja.

Avtor

Lepo pozdravljeni na spletnem portalu, na katerem boste našli koristne nasvete v povezavi z urejanjem stanovanja. Naj vam pomagamo pri izbiri pohištva in ostale opreme, pri čiščenju, vzdrževanju, ogrevanju in prezračevanju.

Comments are closed.