Si že od nekdaj želite v svoj dom vnesti nekaj dodatne romantike? Kamini na pelete vsekakor lahko poskrbijo za to. Gre za vrsto kaminov, ki delujejo povsem samodejno in lahko poleg romantike poskrbijo tudi za ogrevanje celotnega stanovanja.

Če ste si zaželeli kamin in bi ob tem radi tudi cenovno ugodnega, berite dalje. Kot verjetno veste, peleti veljajo za enega cenejših energentov na trgu. Ob podatku, da imajo kamini na pelete Coolwex izkoristek celo večji od 90 %, dvomov ne bo več.

Zračni in vodni kamini na pelete

Z izbiro kamina na pelete iz serije Orca Comfort boste zagotovo zadeli v polno. Kamini so vrhunsko oblikovani in bodo vaš prostor le še polepšali. Ker je upravljanje z njimi daljinsko vodeno in so skrajno enostavni za čiščenje, vam ne bo treba skrbeti glede udobja uporabe. Izbirate lahko med vodnimi in zračnimi kamini na pelete.

Zračni in vodni kamin na pelete
Zračni in vodni kamin na pelete COOLWEX COMFORT.

Zračni kamini so v osnovi namenjeni ogrevanju prostora in izboljševanju stanja duha ter odganjanju stresa ob opazovanju toplih plamenov. Na drugi strani pa lahko vodne kamine poleg naštetega uporabite tudi za centralno ogrevanje. Vodni kamini namreč ogrevajo izhodno vodo, ki nato potuje po ceveh v grelna telesa (radiatorji, talno ogrevanje), ti pa na ta način ogrevajo vse do 180 m2 prostorov.

Hitra vgradnja in preprosta uporaba

Če želite v svojem domu nekaj več romantičnega vzdušja in ob tem poskrbeti še za cenovno ugodno ogrevanje prostorov, zdaj veste kaj iskati. Vgradnja kaminov na pelete je hitra, njihova uporaba nadvse enostavna in udobna, vzdrževanje in čiščenje pa vam prav tako ne bosta vzela veliko prostega časa.

V podjetju Orca Energija d.o.o. vas bodo pričakali s svojimi strokovnimi nasveti in vam pomagali pri izbiri optimalnega kamina za vaš dom. Podjetje lahko obiščete na Vodovodni 30c, 2000 Maribor, ali pa jih pokličete na telefonsko številko 02 320 71 80.

Dom pohištvo
Avtor

Lepo pozdravljeni na spletnem portalu, na katerem boste našli koristne nasvete v povezavi z urejanjem stanovanja. Naj vam pomagamo pri izbiri pohištva in ostale opreme, pri čiščenju, vzdrževanju, ogrevanju in prezračevanju.

Napiši komentar